Over mij

Mijn foto
Getrouwd,twee volwassen kids,drie viervoeters,hobby Patchwork&Quilten, en 55+ sport.

vrijdag 10 oktober 2014

Hartjes van de dag rol.

Ik zag bij Corry van de Quiltsteek uit Best, een leuke grote klos liggen afm, 11.5 cm  hoog en 7.5 cm doorsnee, ik heb er een halve meter leuke stof bij gekocht en heb er een hartjes van de dag rol van gemaakt,dat houd in dat ik nu iedere dag 365 dagen lang een hartje ga appliceren op die rol.
Ik ben 7 oktober begonnen,en heb de ontbrekende dagen van begin oktober ook al in gevuld.
Dus heb ik twee hartjes voor onze twee poesjes,twee voor ons mam en ons pap,van hun kleding stofjes,een voor mijn zoon muziek een voor mijn dochter taarten,en ik zoek nog een stofje met een hondje voor ons hondje Kida,de rest van de hartjes worden de hartjes van de dagen die voorbij komen, met de gebeurtenissen  dus dat zie ik dan wel welke kleuren en stofjes dat gaan worden.
Het idee hierachter is, toch wat  anders te doen te hebben tussen al die andere quilts die ik nog af moet maken,uffo's dus.
En dit is het klosje van het begin tot op dit moment.Ik heb er nog een leuk hartje bij gedaan voor mijn broer Leo,die maakt altijd zo'n heerlijke wijn en rumtopf.

                                                                                                                                                                         

hier het hartje met de kurken voor Leo mijn broer.
Ik heb het toch maar veranderd mijn hartjes rol,ik vond het een beetje saai worden,en nu ga ik de hartjes die nog komen op een achtergrond zetten en als het klaar is doe ik de hartjes op de rol er als afwerk banen langs maken.
Dus nu komt het er zo uit te zien.
2 opmerkingen: